Повернутися до звичайного режиму

Навчаємося, пізнаємо, творимо

Навчання – це не лише щоденні уроки і виконання домашніх завдань, а й можливість сформувати новий погляд на речі, що раніше здавалися буденними та звичними. Пропонуючи вихованцям різноманітні творчі завдання, учитель може проявити себе не лише як викладач, але й як митець. Саме у таких креативних педагогів хочеться вчитися і набиратися досвіду, розвиваючи себе як особистість. Як відомо, робота в команді завжди згуртовує і допомагає розкрити приховані таланти. Виховні заходи – чудова нагода урізноманітнити шкільне життя та влаштувати невеличке свято.

Нещодавно у стінах ліцею учні групи Е-2 спробували себе у ролі героїв роману Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста». Шість театральних труп інсценізували уривки з твору, втілюючи свій задум на сцені актового залу. Автором ідеї, глядачем і справедливим критиком був учитель зарубіжної літератури Бондаренко Іван Іванович. Кожна із творчих команд була гідно оцінена педагогом.

Ліцеїсти отримали не лише море позитивних емоцій, а й змогу побороти власні комплекси та заявити про себе. Робота із текстом, репетиції та дружня співпраця допомогли десятикласникам відчути себе сценаристами, режисерами й акторами.

Хочеться висловити подяку від імені групи Е-2 Бондаренку Івану Івановичу за організацію цікавого заходу. Наступним спільним проектом заплановано традиційний Вечір зарубіжної поезії.

Ковалик Лілія, Курій Анна

/Files/photogallery/804/2-hVE4_3aHk.jpg/Files/photogallery/804/Cozxp4dWFY54.jpg/Files/photogallery/804/d0_Emv9UEcM.jpg/Files/photogallery/804/uF9LcBYLg9o.jpg /Files/photogallery/804/qDHPZ6Di-6g.jpg /Files/photogallery/804/M57dbP5IYo0.jpg/Files/photogallery/804/3Y377ZsqiCc.jpg/Files/photogallery/804/J__DzAmV7n4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252