Екологічна акція у Золочівському економічному ліцеї

«Свято наближається, свято наближається…», - нагадує телевізійна реклама. Передноворічні дні зазвичай сповнені приємних клопотів, і чи не на першому місці серед святкових приготувань - пошуки красивої ялинки. Та чи замислюємося ми над тим, до чого призводить щорічне вирубування вічнозелених красунь? Прикрашене деревце постоїть в оселі два-три тижні, а тоді опиниться на смітнику. Можливо, кожному із нас слід переглянути власне ставлення до природи та раціонального використання її ресурсів?

Уже не вперше у Золочівському економічному ліцеї проводиться екологічна акція «Збережи ялинку!» за ініціативи учителя біології і хімії Бірулін Ірини Богданівни. Метою заходу є привернення уваги громадськості до важливості збереження молодих хвойних насаджень.

Цими днями у стінах ліцею було проведено майстер-клас із виготовлення новорічних ялинок із природних матеріалів та різних підручних засобів: картону, пластику, тканини тощо. Учасники акції мали нагоду власноруч виготовити еко-ялинку та запропонувати власні креативні ідеї. Ліцеїсти довели, що оригінальні вироби є чудовою альтернативою живим ялинкам, а святковий настрій не повинен завдавати шкоди природі.

Учитель української мови та літератури
Золочівського економічного ліцею Ковалик Н.Ю.

Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!» Акція «Збережи ялинку!»

Кiлькiсть переглядiв: 192