Свято ліцейного Купідона

Зима ще не хоче поступатися місцем довгоочікуваній весні: теплі сонячні дні чергуються із днями холодними, вітряними, а мороз вряди – годи нагадує про себе. У такий час особливо відчувається брак сонця і тепла, а душа прагне свята і позитивних емоцій.

Цими днями учні групи Е-1 подарували учителям та ліцеїстам чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями щастя. Дев’ятикласники організували і провели цікавий розважальний захід «На крилах Купідона». Ліричні пісні, запальний танець, гумористичні сценки, оригінальні конкурси – усе це справило на глядачів приємне враження. Святково прибрана зала стала у цей вечір оазою любові і натхнення. Діти нагадали про історію виникнення Дня святого Валентина, розповіли, як святкують цей день у різних куточках світу, дали поради, як поводити себе на першому побаченні. Глядачі не залишилися байдужими й охоче брали активну участь у дійстві: зголошувалися до конкурсів, співали й танцювали разом із організаторами. Завершився захід святковою дискотекою.

Незабаром весна, а відтак хочеться побажати усім нам доброго настрою, позитиву, любові до світу, в якому ми живемо.

Н.Ю.Ковалик,
куратор групи Е-1
фото Юлії Лапсюк група Е-2

Свято ліцейного КупідонаСвято ліцейного КупідонаСвято ліцейного КупідонаСвято ліцейного КупідонаСвято ліцейного КупідонаСвято ліцейного КупідонаСвято ліцейного Купідона

Кiлькiсть переглядiв: 237