Такий незабутній День знайомств…

За вікном осінь – така золотосяйна та надихаюча. У ці дні, сповнені жовтогарячим теплом та затишком, хочеться жити, робити кожен момент незабутнім. Тому не завадить хоч на хвилину відірватися від монотонної буденності, щоб відчути сонячний настрій осені.

Саме тому колектив Золочівського економічного ліцею вирішив поширити такий настрій у ліцейному товаристві. І найкращий спосіб це зробити – провести традиційний День знайомств на Бригантині. Зазвичай, головним у програмі було проведення жартівливих виступів. Тому щороку всі мали змогу посміятися від душі. Проте цьогоріч у зв’язку з подіями, які не можуть залишати осторонь усіх свідомих громадян, програму було змінено. Вирішено провести спортивно-патріотичні змагання, які організував учитель фізкультури Черниш П.С. Тому чергова поїздка ліцеїстів на Бригантину була не тільки розважального, а й повчального характеру.

Це був очікуваний день для всіх – як учнів, так і вчителів. Ніхто не міг точно описати, що ж відбудеться. Та коли все почалось, стало зрозуміло: ця поїздка запам’ятається всім. Спершу учнів поділили на чотири команди, які мали пройти різні випробування. Одним із найцікавіших було проходження смуги перешкод, де кожен зміг визначити рівень своїх навичок. Не менш цікавим виявилось вивчення техніки рукопашного бою, зокрема, способів самозахисту. Такі вміння стануть корисними у випадку небезпеки. Також ліцеїсти мали змогу послухати і побачити, як правильно надавати першу медичну допомогу підручними засобами, що теж дуже важливо, та повправлятися у в’язанні вузлів.

після цих змагань ліцеїсти мали вільний час, протягом якого вони могли продовжити свій активний відпочинок. Одні грали футбол чи волейбол, інші насолоджувались прогулянкою в лісі. Також було чути звучання українських патріотичних та сучасних пісень у супроводі гітари. За традицією шукали скарб. На цей раз пощастило одинадцятикласникам, які за допомогою знайдених підказок зуміли відшукати скриньку з грішми першими.

Цей день був сповнений позитивних емоцій та приємних вражень. Навіть те, що цього року обійшлося без традиційної ватри, не змогло зіпсувати настрій щасливим ліцеїстам. А найбільш особливим він видався для восьмикласників, які вперше відчули себе повноправними членами великої ліцейної родини, та випускників, для яких День знайомств був останнім, та найнезабутнішим.

Сірко Мар’яна,
ліцеїстка групи Е-3
Золочівського економічного ліцею
Фото: Гушляк Марія

https://www.youtube.com/watch?v=sz4tH31k7l0

https://www.youtube.com/watch?v=bVvnbeB3OhQ

Кiлькiсть переглядiв: 228