«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів

Театр, як і будь – який інший вид мистецтва, існує поза часом. Ніщо не здатне замінити живі емоції акторів та захоплені погляди глядачів. Театральні постановки дають нам змогу подивитися на світ з іншого ракурсу, по-новому сприймати давно відомі нам твори літератури.

Учні Золочівського економічного ліцею добре це розуміють і вже вдруге успішно реалізовують свої творчі задуми. Нещодавно юні актори і режисери-постановники займалися інсценізацією уривків із роману Оскара Вайльда «Портрет Доріана Грея». Колектив було поділено на трупи, керував процесом учитель зарубіжної літератури Бондаренко Іван Іванович. Спільними зусиллями ліцеїстам вдалося організувати справжнє театральне дійство, потішити запрошених гостей та справити гідне враження. Проект навчив не лише правильно поводитися на сцені, а й працювати у команді, що, безумовно, знадобиться кожному у майбутньому.

Відкривати таланти завжди цікаво та весело. Головне не шкодувати часу на їх розвиток, адже лише так зможемо досягнути омріяних вершин. А кожна велика перемога, як відомо, починається з малого.

Ковалик Лілія,
ліцеїстка 10 класу
Золочівського економічного ліцею

«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів«Портрет Доріана Грея» очима ліцеїстів

Кiлькiсть переглядiв: 322