Мандруючи, відкриваємо рідний край

Навчальний рік у Золочівському економічному ліцеї завершився захоплюючою мандрівкою у Карпати. Подорожувати мальовничими куточками України – це одна із тих ліцейних традицій, які згуртовують колектив учителів та вихованців.

Організувала поїздку Боднар Марія Михайлівна, учитель географії та економіки. Супроводжували ліцеїстів також директор ЗЕЛ Заброцький Андрій Володимирович та учителі: Черниш Петро Степанович, Ковалик Наталія Юріївна та Бірулін Ірина Богданівна. Приємно, що батьки теж охоче долучаються до організації дозвілля дітей: разом із колективом ліцею на екскурсію вирушила пані Надія – мама восьмикласника Ярослава Гриневича.

Першого дня юні мандрівники та їх наставники здійснили сходження на гору Маковиця, з її вершини відкривається чудовий краєвид: таємничі гори, вкриті величавими смереками, у сяйві золотого сонця. Подолавши перший етап маршруту, рушили далі – до водоспаду Гук, аби помилуватися його красою і зробити на його фоні фотографії. Втомлені та задоволені, усі разом зібралися увечері біля ватри послухати шум гірської ріки.

Наступного дня на ліцейних туристів чекав Буковель – перлина Карпат. Усі залюбки проїхалися канатною дорогою, любуючись панорамою гір з висоти пташиного польоту.Дорога додому теж не була нудною: ліцеїсти співали українських пісень, обмінювалися враженнями та позитивними емоціями.

Безумовно, подорожі мають цілюще значення: відкриваючи світ, ми відкриваємо самих себе, вчимося дружби, любові, взаємодопомоги.

Висловлюємо подяку за допомогу в організації поїздки Юрію Купчику, батькові ліцеїста групи ПЛГ.

Наталія Ковалик,
учитель української літератури ЗЕЛ

/Files/photogallery/804/zel-karpatu.jpg/Files/photogallery/804/zel-karpatu2.jpg/Files/photogallery/804/zel-karpatu3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 270