Нам справді є що захищати

Щедре та золоте осіннє сонце зігрівало усміхнені обличчя ліцеїстів, їх батьків, учителів та гостей, які завітали на Свято першого дзвоника.

Радісними оплесками зустрічали новоприйнятих учнів, що вперше ступили на ліцейний поріг.

Урочистість розпочалася виконанням Державного Гімну під мирним українським небом, а хвилина мовчання була присвячена тим, хто подарував нам можливість жити і працювати у вільній країні.

У привітальному слові директор Золочівського економічного ліцею Заброцький А.В. звернувся насамперед до ліцеїстів, побажав їм натхнення, творчого неспокою, здобутків у новому навчальному році, подякував усім, хто взяв участь в акції «Допоможи бійцям АТО». Ліцеїсти передали волонтерам ліки та державну символіку.

Привітали ліцеїстів, учителів та батьків керівник апарату Золочівської РДА Галина Семчишин, секретар Золочівської міської ради Олег Сидорович та представник Навчального центру Національної гвардії України капітан Андрій Пиріжок.

Найбільше хвилювалися наймолодші ліцеїсти, для яких усе довкола було незнайомим та незвичним. Зі словами підтримки до них та привітаннями до всіх ліцеїстів звернулася куратор групи ПЛГ Ірина Бірулін.

Усім дітям та їх батькам побажала мудрості, терпіння, підтримки та розуміння мама дев’ятикласниці Галина Борняк.

Аби навчальний рік був вдалим і пройшов під опікою вищих сил, отець Тарас із Храму Блаженного Миколая Чарнецького провів спільну молитву та поблагословив ліцеїстів, педагогів та їх батьків.

Перший дзвоник, який подали одинадцятикласник Кулішко Юрій та восьмикласниця Колодка Катерина, сповістив про початок нового навчального року та запросив на перший урок «Нам є що захищати».

Олексин І.М.,
Ковалик Н.Ю.,
учителі української мови та літератури
Золочівського економічного ліцею

Кiлькiсть переглядiв: 297