Місце щасливих людей

У ЗЕЛ відбувся вечір зустрічі випускників

Роки – кілометри відлічує доля, та кожен ліцеїст повертається до рідних стін, туди, де провів час своєї ранньої юності. У стінах ліцею люди досягли перемог та боролися з невдачами, однак завжди були оточені любов’ю мудрих учителів та вірних друзів. Аби освіжити спогади ліцеїстів – випускників та запевнити їх, що атмосфера взаємної любові та підтримки існує в будиночку кольору сонця й досі, група Е-3 стала організатором вечора зустрічі випускників, що відбувся 03.02.2018 р.

Розпочали з усної контрольної роботи для директора А.В.Заброцького. І хоч готувався він не надто довго, перед ліцейною родиною не розгубився і впорався на відмінно. Слово передали першому директору ЗЕЛ С.А.Синявській, яка пригадала усім, для чого і на яких засадах створювався ліцей.

Ліцеїстам – випускникам група Е-3 показала свою родзинку - «заслужену артистку ліцею» В.Сабадаш, що змогла внести особливі барви у виступ та, провівши разом із ведучим бліц –опитування, дозволила гостям відчути, що всі ми, хоч і досить різні, об’єднані любов’ю до ліцею.

Чудово доповнив вечір танцювальий номер талановитих ліцеїсток групи Е-1 (Негребецької А., Курченко В.). А справжньою несподіванкою став подарунок від Г.В. Гевко: як завжди оригінальна та яскрава, вона змогла донести і пригадати, яка ж ліцейна родина неповторна.

Фінальним виступом, що остаточно сформував атмосферу вечора, стала репрезентована пісня «Місце щасливих людей», яку під акомпанемент акустичних гітар виконали ліцеїсти групи Е-3. Ліцей був радий побачити щасливі посмішки кожного вихованця знову.

Лапсюк Юлія, Сабадаш Віталія,
ліцеїстки групи Е-3
Золочівського економічного ліцею

Кiлькiсть переглядiв: 276