Повернутися до звичайного режиму

«Цифровий тренувальний студентський табір» ІТ –форум у Львівському «IT Step University»

У місті Львові в «IT Step University» пройшли майстер-класи «Навички майбутнього» та ІТ –форум студентів Золочівського коледжу НУ « Львівська політехніка» та учнів Золочівського економічного Ліцею, які були учасниками події громадської організації «Золочівська агенція регіонального розвитку», яка проходила на Золочівщині з 06 по 20 жовтня 2018 р. в рамках тижня ініціативи Meet and Code за фінансування корпорації SAP. В Україні Meet and Code реалізовується разом із Ресурсним центром ГУРТ, який є партнером Глобальної мережі TechSoup. Очолювали групи студентів та учнів викладачі Ірина Олійник та Ольга Смолин.

Заходи проводили досвідчені лектори-тренери , ректор «IT Step University» Віктор Волошин, студенти Університету та представники ІТ компаній . У програмі заходів : майстер-класи, змагання команд , демонстрація і знайомство із сучасним комп’ ютерним обладнанням .

По закінченні заходів студенти, викладачі та учні із Золочівщини були нагороджені пам’ятними Серифікатами за участь у цих чудових заходах ініціативи Meet and Code.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 303