Кращі ліцеїсти – кращі студенти

Марія Косторниченко- переможниця вікторини

/Files/images/do_stattv/косторниченко1.jpgКафедра банківської справи до 18-ї річниці запровадження гривні підготувала для студентів інституту тематичну вікторину.

У складанні запитань конкур­су разом із викладачами кафе­дри банківської справи Оксаною Галько та Ольгою Білик узяли участь студенти інституту Хрис­тина Валькович (студентка гру­пи 305-ФКБС), Ірина Гринишин (студентка групи 304-ФКБС) та Анастасія Гурківська (студентка групи 304-ФКБС). За підсумка­ми конкурсу перемогла Марія Косторниченко (студентка гру­пи 502-БСм).«Найскладнішим було запитання щодо ролі Левка Лук’яненка у створенні гривні. В його біографії цей факт дуже рідко згадують, тому знайти таку інформацію забрало доволі бага­то часу.

Запитання про те, скільки в середньому служать банкноти дрібних номіналів гривні, було найцікавішим. Мабуть, усі звер­тали увагу на те, що ці купюри завжди брудні й часто надірвані, але дуже рідко хто задумується над тим, у скількох руках вони по­бували і протягом якого часу. Це питання, на мою думку, найбіль­ше стосувалося нашого буденно­го життя», – поділилася Марія.

«ЗОЛОТИЙ РЕЗЕРВ» № 53,2014

Кiлькiсть переглядiв: 287