Ліцейна осінь у Карпатах

Традиційною для ліцею є жовтнева поїздка у Карпати. Сповна насолодитися красою гір допомогла неймовірно тепла погода та дружня атмосфера.
Вмостившись в автобусах, ліцеїсти 10 класів розпочали довгождану подорож назустріч горам. Перша зупинка нашого маршруту - мальовниче Яремче. Там ми відвідали місцевий міні - зоопарк, де нас зустріли фазани, кабани та олені... Пізніше ліцеїсти змогли відчути подих Карпат у хвилях нестримного водоспаду Пробій. Потужні камені, бурхлива вода стали чудовим тлом для світлин.
Далі - Буковель, де ми мали змогу відпочити в комфортному готелі "Марілен" від насиченого дня. Дух Карпат зарядив нас на українську пісню та на справжні гуцульські танці. Наступного дня не хотілося покидати це затишне місце, проте пригоди в Карпатах продовжувалися. За враженнями ми вирушили на "Полонину Перців". Природні умови не дозволи нам піднятися на гору Говерлу чи на Хом'як , та нам все - таки вдалося помилуватися їхньою красою, адже з полонини видніються усі найвищі вершини Карпат. Неможливо бути в Карпатах та не проїхатися на підйомниках у Буковелі. Було моторошно , але гірські краєвиди цього вартували.
Наостанок хочеться подякувати всім організаторам: за екскурсійний супровід туристичній агенції "Подорожуємо разом. Тернопіль " та нашим надійним учителям - Бірулін Ірині Богданівні та Криницькому Тарасу Омеляновичу за незабутню подорож мальовничими Карпатами !
Ліцеїсти в захваті, надзвичайно задоволені. Насолодившись та зарядившись духом Карпат, донесуть його до кожного в стінах рідного ліцею...

Ярина Галас,
ліцеїстка групи Е-21
Золочівського економічного ліцею
Фото Катерини Бірулін

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 220