Ліцей єднає випускників

/Files/images/do_stattv/k4ShU0NvO-Y.jpg Час… Як він нетерпляче штовхає нас уперед. Ще вчора ніби сидів за партою, думав про свої, як здавалося, важливі проблеми і зовсім не хвилювався, що майбутнє невизначене. Та зараз, коли йдеш тернистим шляхом дорослого життя, розумієш: усе, що залишилося, – лише спогади.

Звісно, час не зупинити, але ще раз повернутися думками в минуле можливо. Свято зустрічі з однокласниками – саме такий день. Навколо бачиш знайомі обличчя, спілкуєшся зі своїми вчителями. Тебе огортають приємні спогади. Розумієш, що, перебуваючи в рідних стінах, ти не повинен готувати домашні завдання, поспіхом вчити на перервах вірші і ховати в рукавах шпаргалки перед контрольними.

У Золочівський економічний ліцей випускники поверталися з трепетом у душі. Кожен відчував ту святкову атмосферу, яка панувала в «будиночку сонця». Колишні ліцеїсти мали змогу побачити один одного й поділитися враженнями, насолодитися коротким, але цікавим виступом, який підготували одинадцятикласниці. Пеглядаючи фотографії, випускники згадали неповторні моменти, пов’язані з їх рідним закладом. Пісня «Лиш ліцей» об’єднала всіх гостей свята. Цього дня радість торкнулася серця кожного: як тих, хто лише рік тому сидів за ліцейними партами, так і тих, хто міг уже й забути, як дзвінок кличе на урок.

Ліцейні роки є невід’ємною частиною нашого життя. Вони зберігатимуться у серці та виринатимуть у пам’яті незабутніми спогадами. Тому так важливо хоч іноді згадати про дитинство та не дозволити йому загубитися в минулому.

Сірко М., Мединська М., Гушляк М.,
ліцеїстки групи Е-3
Золочівського економічного ліцею

Кiлькiсть переглядiв: 233