День знайомств у Золочівському ліцеї

Вже традиційно наприкінці вересня Золочівський ліцей проводить День знайомств. Програма свята включає спортивні змагання, дружні посиденьки, співи біля багаття та дискотеку. Ліцеїсти мають змогу познайомитись та поспілкуватись у неформальній обстановці, проявити свої таланти і здібності у різноманітних конкурсах, силу і спритність у спортивних змаганнях та просто весело і корисно провести час у колі друзів.

Цього року погода лякала нас дощами та раннім похолоданням і тому було вирішено провести День знайомств трохи швидше. Це обмежило час для підготовки свята, водночас давши стимул дещо «покреативити».

І ось вже ліцеїсти заповнюють шкільні автобуси і весело та збуджено гомонять у передчутті нових пригод.

Місцем проведення Дня знайомств також традиційно є дитячий позаміський табір відпочинку «Сокіл». Оскільки заклад вже другий рік не працює у зв’язку із карантинними обмеженнями, працівники ліцею очікували побачити сумну картину спустошеного табору. Але, на превелике здивування та радість і дітей і вчителів, табір зустрів нас охайним, чистим, доглянутим: покошена трава, засаджені квітами клумби, пофарбовані лавки, чиста та світла їдальня, прибрані будинки. Здавалось, що табір тільки й чекав веселих дзвінких дитячих голосів щоб ожити! Скільки спогадів, вражень, емоцій! Як добре, що є таке місце, де можна безпечно організувати дозвілля учнів серед запашного соснового лісу подалі від міського шуму та машинних вихлопів!

І день справді вдався! Чудова природа, ласкаве осіннє сонечко, молодечий запал, старання всіх учасників – і педагогів і ліцеїстів, спортивний азарт, різноманіття талантів та море креативу «зробили свою справу»! Зафіксований у світлинах та відео чудовий день залишиться у спогадах на довго, як день започаткування нових дружніх стосунків, день відкриттів та несподіванок, день приємних емоцій та незабутніх вражень…

Учнівський та педагогічний колектив ліцею висловлює щиру подяку працівникам ДПЗВ «Сокіл» за їхню працю по збереженню табору, їхню гостинність та готовність до співпраці. Сподіваємось, що місце проведення Дня знайомств залишиться незмінним і стане приємною згадкою для не одного покоління випускників ліцею.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 118