Ліцей запрошує на навчання

30 квітня 2015 року в Золочівському економічному ліцеї відбувся День відкритих дверей. Щороку наш навчальний заклад організовує такий захід з метою ознайомлення з умовами навчання та дозвілля. Програма для гостей, як і завжди, була цікавою та насиченою.

Гамірно і весело було у той день у стінах ліцею. Гості мали нагоду оглянути навчальні кабінети, виставку досягнень ліцеїстів : грамоти, дипломи, спортивні нагороди, колекцію сов ( сова - символ інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», у якій ліцеїсти уже дванадцять років поспіль традиційно виборюють перемогу).

Слід зауважити, що гостями заходу були не лише діти, які бажають навчатися у ліцеї, але і їх батьки. Це свідчить про те, що сьогодні, у час реформування освітньої галузі, люди ставляться до вибору навчального закладу надзвичайно серйозно, орієнтуючись насамперед на якість освітніх послуг. Про це і не тільки у своєму виступі розповів директор ліцею Заброцький Андрій Володимирович, наголошуючи на тому, що головною мотивацією навчальної діяльності у ліцеї була і залишається якісна підготовка до ЗНО. Гості дізналися також, якими є будні і свята закладу, як відпочивають і подорожують ліцеїсти, у яких проектах беруть участь.

Далі був брифінг, під час якого батьки і діти ставили запитання ліцеїстам, а ті охоче на них відповідали. Хто ж, як не самі ліцеїсти, знає більше про ліцей?! Одним із основних було питання, чи важко навчатися у нашому закладі. Ліцеїсти відповіли, що навчання у нас цікаве, і за умови правильного планування власного часу жодних труднощів не виникає.

Програму Дня відкритих дверей продовжив міні – концерт, на якому ліцеїсти показали, що вони не лише навчаються, а й добре танцюють, співають і щиро декламують авторські поезії. Виставка малярських робіт у кабінеті світового мистецтва стала доказом того, що у наших вихованців є вдосталь часу і для творчості.

Актуальними були майстер – класи, де охочі малювали картину для учасників АТО, плели маскувальну сітку і робили маки – символ пам’яті за загиблими у Другій світовій війні.

На завершення свята гостей запросили на «Кавові етюди». Романтична атмосфера, аромат кави, якою розмалювали сов, подарунки на пам’ять – усе це сприяло гарному настрою не лише гостей ЗЕЛу, а й ліцеїстів та вчителів.

Свято вдалося. А всіх, хто не зміг побувати на Дні відкритих дверей у нашому закладі, запрошуємо в гості. Наші двері завжди відчинені.

Учителі української мови та літератури
Олексин І.М. та Ковалик Н.Ю.

/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/CIMG1953.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/BYDmeINsATE.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Pg3gUMF3ijs.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/PzSiJ1FVqH4.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Изображение-623.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Изображение-646.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Изображение-660.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Изображение-677.jpg/Files/images/do_stattv/ltsey_zaproshu_na_navchannya/Изображение-801.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252