Акція «Повертайся живим» у ЗЕЛ

/Files/images/do_stattv/povertaytesya_jivimi/CIMG1938.JPGПролунав останній дзвоник, випускники отримали документи про освіту, відкружляли у вихорі прощального вальсу. Попереду літній відпочинок, канікули, сповнені веселих пригод, а також вступна кампанія для тих, хто залишив шкільний поріг. Проте у щоденних клопотах ми ні на мить не забуваємо про тих, хто дарує нам можливість жити під мирним небом і почувати себе захищеними.

Усвідомлюючи велич подвигу й жертовності бійців, що перебувають на лінії вогню, вихованці та вчителі Золочівського економічного ліцею упродовж останнього місяця навчального року провели акцію «Повертайся живим». Хлопці плели маскувальну сітку, дівчата писали листи солдатам, малювали, виготовляли аплікації.

Заключним акордом цього заходу стала колективна картина, на якій кожен учитель чи учень ліцею залишив свій мазок і часточку душі із сердечним побажанням повертатися живим. Картину, листівки і маскувальну сітку буде передано командиру військової частини нашого міста.

Ми сподіваємося, що старання ліцеїстів та вчителів, їх щирі слова стануть моральною підтримкою кожному українцеві, який виконує нелегку місію захищати рідну землю.

Олексин І.М., Ковалик Н.Ю.,
учителі української мови та літератури
Золочівського економічного ліцею

/Files/images/do_stattv/povertaytesya_jivimi/CIMG1943.JPG

/Files/images/do_stattv/povertaytesya_jivimi/CIMG1944.JPG/Files/images/do_stattv/povertaytesya_jivimi/CIMG1953.JPG/Files/images/do_stattv/povertaytesya_jivimi/IMG_3453.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 261