Тренування з цивільного захисту в Золочівському економічному ліцеї

28 квітня 2015р. в 1150 ліцейний дзвінок продзвенів тричі сповістивши ліцеїстів, учителів та персонал ліцею про можливу небезпеку і необхідність організовано покинути приміщення. Під керівництвом начальника штабу цивільного захисту ліцею Чикайло І.А. та керівника підрозділу громадського порядку Черниша П.С. у Золочівському економічному ліцеї було проведено тренування з евакуації. Тренування проводилось з метою відпрацювання питань Цивільного Захисту населення у надзвичайних ситуаціях . Під час тренування відпрацювались наступні питання:
– евакуація учнів і постійного складу з навчальних приміщень;– висування в місце попереднього збору та перевірка спискового складу ліцеїстів;– практичне виконання своїх функціональних обов’язків ланки пожежогасіння, охорони громадського порядку і евакуації.

Евакуація ліцеїстів, вчителів та персоналу ліцею зайняла 2хв. 15 с. На місці попереднього збору з класифікацією потенційних небезпек, ліцеїстів повторно ознайомив учитель захисту Вітчизни Носкевич А.Я. Також директор ліцею Заброцький А.В. наголосив, що в ситуації яка склалася сьогодні в Україні треба бути дуже пильними, особливо під час травневих вихідних через можливі провокації з боку антиукраїнських сил.

Директор ліцею Заброцький А.В.

/Files/images/do_stattv/derevo_miru/IMG_2510.jpg/Files/images/do_stattv/derevo_miru/IMG_2512.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 226