Співпраця ЗЕЛу та ЛІБСу триває

Відповідно до Профорієнтаційного проекту Львівського інституту банківської справи та Золочівського економічного ліцею у травні 2016 року відбулася планова зустріч студентів інституту та ліцеїстів.

Метою співпраці є налагодження спільної діяльності студентської та учнівської молоді. Напрямками є наукова співпраця, національно- патріотичне, культурно-мистецьке та спортивне виховання. Реалізацію цих завдань передбачено через організацію й участь у спільних виховних заходах, Днях відкритих дверей, тематичних семінарах, конкурсах, майстер- класах, круглих столах.

Подібні заходи сприяють організації ефективної довузівської підготовки та здійсненню ефективного процесу подальшого навчання у виші. Цього разу студентами ЛІБСу було проведено презентацію «Один день із життя студента» та вікторину для наймолодших ліцеїстів. Найкмітливіші восьмикласники отримали пам’ятні подарунки. Особливо приємно, що колишні випускники ліцею сьогодні є лідерами студентського самоврядування: організувала травневу зустріч четвертокурсниця Ярина Крутник.

Десятикласникам, які стоять на порозі вибору вишу, запропонували взяти участь у круглому столі, під час якого студенти розповіли про переваги навчання та перспективи працевлаштування. Слід зазначити, що наші ліцеїсти не розгубилися і активно включилися в запропоновану дискусію, виявивши високі знання з економіки, «Фінансової грамотності» та ділового спілкування.

Завершилася зустріч запрошенням до Львова. У плані подальшої співпраці «Аукціон надій», засідання інтелектуального клубу, проведення гри «Що? Де? Коли?».

Олексин І.М.,
Ковалик Н.Ю.,
учителі ЗЕЛ

Співпраця ЗЕЛ та ЛІБСуСпівпраця ЗЕЛ та ЛІБСуСпівпраця ЗЕЛ та ЛІБСуСпівпраця ЗЕЛ та ЛІБСуСпівпраця ЗЕЛ та ЛІБСуСпівпраця ЗЕЛ та ЛІБСу

Кiлькiсть переглядiв: 295