Повернутися до звичайного режиму

Якісна освіта – надійна інвестиція у майбутнє

Ще раз про співпрацю ЛІБСу і ЗЕЛу

/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_32422.jpg5 лютого 2015 року у Золочівському економічному ліцеї відбулася зустріч викладачів та студентів Львівського інституту банківської справи з учителями та учнями ЗЕЛ та шкіл району. Розпочався захід привітальним словом директора ліцею Заброцького А.В., який запропонував присутнім переглянути художні номери у виконанні студентів ЛІБСу. Народна вокальна формація «Аверс» та колектив «Ва – банк» здивували глядачів майстерністю акапельного виконання старовинних колядок. Слід зазначити, що у ЛІБСі створено всі умови для заняття самодіяльністю. Ліцейний гурт «Серця трьох»(Лепех А., Сірко М., Мединська М.) у відповідь подарував гостям кілька українських пісень, а ліцеїстка групи ПЛГ Ковалик Лілія прочитала власну поезію. Після невеликого концерту настав час для офіційної частини заходу. Перед присутніми виступили Другов Олексій Олександрович – заступник директора з наукової та міжнародної роботи, доктор економічних наук, професор, Жеребило Ірина Владиславівна – заступник директора з навчально – виховної роботи, кандидат філософських наук, доцент, Лапішко Марія Львівна – декан факультету банківської справи та інформаційних технологій, кандидат економічних наук, доцент, Комаринська Зоряна Михайлівна – заступник завідувача кафедри суспільних дисциплін, кандидат історичних наук, доцент ,Дзеньдзюра Надія Іванівна – відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри суспільних дисциплін, кандидат філологічних наук, доцент.

Викладачі ЛІБСу розповіли про умови навчання, дозвілля, участь у цікавих проектах, що дають можливість професійної та творчої реалізації. Було наголошено, що сучасна освіта – це не просто здобуття диплома, а та додаткова вартість, яку молоді українці можуть принести у розвиток держави. Після виступів викладачі відповіли на питання, які виникали в учасників зустрічі.

Необхідно додати, що співпраця Львівського інституту банківської справи та Золочівського економічного ліцею стала уже традицією. Нещодавно ліцеїсти, а саме: Рип’янчин Ірина, Боднар Тетяна, Прокопик Оксана – мали нагоду долучитися до благодійного проекту «Аукціон надій», що був проведений з метою допомоги реабілітації українців, які страждають паралічем нижніх кінцівок і тіла. Зібрані кошти було спрямовано на придбання необхідного реабілітаційного обладнання – динамічних пара -подіумів, украй необхідних дітям, хворим на ДЦП, та пораненим у спину і нижні кінцівки бійцям АТО.

Викладачі ЛІБСу подякували дирекції ЗЕЛ за співпрацю, а також висловили надію, що незабаром активні, творчі та небайдужі ліцеїсти стануть студентами їх навчального закладу, адже позитивні зміни у державі творяться людьми, які прагнуть нового.

Ковалик Н.Ю.

/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_3221.jpg/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_3236.jpg/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_3238.jpg/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_3225.jpg/Files/images/do_stattv/yaksna_osvta/IMG_3217.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 433